Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1

Όλα ωραία και όλα καλά για πουλημένους, τσιράκια και "αντικειμενικούς" αφού το θεάρεστο έργο της διαιτησίας συνεχίζεται και στην Τούμπα, όπου ο Ολυμπιακός υποχρεώνεται σε ήττα από τον ΠΑΟΚ μετά από 13 χρόνια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 0-1 από το 12' με σκόρερ τον Τζεμπούρ. Στο 45' ο Ολυμπιακός φτάνει κοντά στο 0-2, όμως ο Σαβινί διώχνει με το χέρι πάνω στη γραμμή του τέρματος του ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινέας όχι μόνο δεν δίνει το πέναλτι που θα καθόριζε πιθανότατα τον νικητή του αγώνα με το τέλος του ημιχρόνου, αλλά στην εξέλιξη της φάσης και μετά την ολέθρια έξοδο του Πάρντο ο ΠΑΟΚ θα ισοφαρίσει σε 1-1.



Όμως θα υπάρξει και σνέχεια αφού ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη με ένα πέτσινο πέναλτι που θα του δώσει ο τραγικός διαιτητής στο 69', σε απλή επαφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Βιεϊρίνια, με τον τελευταίο να κάνει θεαματική βουτιά και να αισθάνεται ικανοποιημένος από τις θεατρικές του επιδόσεις.


Κάποιοι "αντικειμενικοί" θυμήθηκαν να αναφέρουν στα ψιλά γράμματα τα παράπονα του Ολυμπιακού από την διαιτησία μέσα στα πανηγύρια τους για την ήττα των ερυθρολεύκων.

Goal: "Δίκαια φωνάζει ο Ολυμπιακός για το πέναλτι που έδωσε ο Κωνσταντινέας και ο Βιτόλο έκανε το 2-1."

Sportday: "...με αυστηρό πέναλτι που πήρε ο Βιεϊρίνια από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο."


Και φυσικά οι κόκκινες εφημερίδες αναρωτιούνται:

Πρωταθλητής: "Κασέτα για την Τούμπα έχετε;" "Όργια κατά του Θρύλου, πέναλτι-μαϊμού και σπρώξιμο από τον Κωνσταντινέα!" "Οργή για τη νέα σφαγή."

Φως των σπορ: "Ανέκδοτο το πέναλτι της νίκης του ΠΑΟΚ."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.