Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Συγχαρητήρια στον πολυμετοχικό και το παράρτημα

Ο Παναθηναϊκός μετά τα πλέι οφ κατέλαβε την δεύτερη θέση και θα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια αυτό που άλλαξε άρδην την βαθμολογία των πλέι οφ ήταν το οφσάιντ γκολ του Ζιλμπέρτο με το οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ, πέρασε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και άφησε την ΑΕΚ αδιάφορη για την τελευταία αγωνιστική χάνοντας στον Βόλο. Ένα γκολ που αλλοίωσε πλήρως την εικόνα τον πλέι οφσάιντ.

Όλα είναι τέλεια. Οι χλιαρές διαμαρτυρίες που ακούστηκαν από τους ΠΑΟΚτζήδες για την άδικη ήττα στο ΟΑΚΑ με το οφσάιντ γκολ την άλλη μέρα είχαν κιόλας κοπάσει. Άλλωστε τι τους νοιάζει τους ΠΑΟΚτζήδες αν οι πράσινοι τους έκλεψαν για ακόμα μία φορά; Το 2010 ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα με την διαιτητική εύνοια και με ορισμένες σφαγές του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Οι ΠΑΟΚτζήδες το έχουν ξεχάσει ήδη. Φέτος τους άφησε ο Παναθηναϊκός εκτός Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ φάντασμα. Οι ΠΑΟΚτζήδες έδειξαν την... ανωτερότητά τους και παραδέχτηκαν ότι δεν έπαιξαν καλά.

Τυχαία έχουν ονομαστεί "ΟΦΗ του Βορρά"; Αν και είναι άδικο αυτό για την ομάδα της Κρήτης. Οι οπαδοί του ΟΦΗ μια ζωή φωνάζανε για την μετατροπή της ομάδας τους σε δορυφόρο της Παιανίας. Οι περήφανοι ΠΑΟΚτζήδες που είναι να φωνάξουν για την νέα σφαγή της ομάδας τους από τον Παναθηναϊκό και τη νέα στέρηση μιας επιτυχίας; Αυτοί είναι οι ΠΑΟΚτζήδες που ενδιαφέρονται για την ομάδα τους πάνω απ' όλα; Όσο για την μαγκιά που δεν πούλησαν για ακόμα μια φορά οι παίκτες του Δικεφάλου στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Για το πάθος της κερκίδας; Ο Παναθηναϊκός δεν νιώθει ποτέ την Τούμπα όπως την νιώθει κυρίως ο Ολυμπιακός και ο Άρης και μετά η ΑΕΚ. Ότι ατμόσφαιρα θα συναντήσει στην Καβάλα για παράδειγμα, την ίδια και θα συναντήσει και στην Τούμπα.

Λένε ότι το πράσινο χαλαρώνει τα νεύρα, αλλά αυτούς τους αποκοιμίζει τελείως. Κάποτε η Τούμπα γινόταν κυριολεκτικά κόλαση με την καλή και και την κακή έννοια στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.  Κάποτε υπήρχε ένας Βουλινός που πήρε τον ΠΑΟΚ και έφυγε από το ΟΑΚΑ πριν την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω διαιτησίας. Κάποτε ο ΠΑΟΚ σε τελικό κυπέλλου δεν κατέβηκε στην απονομή λόγω της διαιτησίας που έδωσε το κύπελλο στον Παναθηναϊκό. Άραγε τα ξέρει αυτά κανένας ΠΑΟΚτζής σήμερα;

Και τολμάνε μετά αυτοί που δεν διεκδικούν ούτε για τα μάτια του κόσμου το δίκιο της ομάδας τους, να κατηγορούν τον Ολυμπιακό για ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Ρε δεν πάτε να λέτε ότι θέλετε. Δεν πάει να σας κατακλέβει ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο και να μην μιλάτε; Αυτό σας αξίζει. Κάντε όσες συνομωσίες θέλετε. Διαστρευλώστε τα γεγονότα όσο θέλετε. Ρίχτε όση λάσπη θέλετε, αφού είστε βουτηγμένοι σε αυτή. Μόνο που ο ΠΑΟΚτζής σαν οπαδός δεν ήταν έτσι. Έτσι τον κάνανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.