Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Παρί Σεν Ζερμέν-Παναθηναϊκός 4-0

2006-07 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ
Φάση ομίλων

Μετά την περσινή τραυματική εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός αλλάζει διοργάνωση και ελπίζει σε μία καλύτερη τύχη στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Σε έναν βατό όμιλο τερματίζει πρώτος και παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση όμως δεν αποφεύγει την συντριβή ούτε εδώ.

Αυτή τη φορά η πόλη που θα γίνει ο τόπος μαρτυρίου του τριφυλλιού είναι το Παρίσι. Η αποδυναμωμένη σε σχέση με το παρελθόν Παρί Σεν Ζερμέν κατατροπώνει τον Παναθηναϊκό με 4-0 αλλά οι πράσινοι είναι πάλι ευχαριστημένοι, αφού το σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη στο 54ο λεπτό και ήταν ευχής έργο που στα σχεδόν 40 λεπτά παιχνιδιού που απέμεναν ο δείκτης του σκορ δεν ανέβηκε σε αστρονομικά επίπεδα.

Χαρακτηριστικό της μετριότητας της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ότι αυτή ήταν και η μοναδική νίκη της στον όμιλο, ενώ στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της στον ίδιο όμιλο είχε γνωρίσει ταπεινωτική ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ με 2-4. Βέβαια ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει κάτι στον επόμενο γύρο αφού πέφτει θύμα άλλης μια γαλλικής ομάδας, της Λανς, και με ήττα 3-1 εκτός και εντός έδρα ισοπαλία 0-0 λέει αντίο στην διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.