Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Κοπεγχάγη-Παναθηναϊκός 3-1

2010-11 Τσάμπιονς Λιγκ
Φάση ομίλων





Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό ο ευρωπαϊκός του διασυρμός φτάνει στο τέλος του για φέτος και πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν ότι απέναντι στην Κοπεγχάγη για την τελευταία αγωνιστική θα μπορέσει να σώσει τα προσχήματα.

Αυτό όμως δεν γίνεται ποτέ και η μέχρι πρότεινως "μικρούλα" Κοπεγχάγη αποδεικνύει ότι η νίκη της στην Αθήνα δεν ήταν τυχαία, αφού μοιάζει κλάσεις ανώτερη από τον Παναθηναϊκό και τον υποχρεώνει σε άλλη μια ήττα με κάτω τα χέρια, αυτή τη φορά με 3-1. Έτσι ο Παναθηναϊκός καταλαμβάνει πανηγυρικά την τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 2 βαθμούς, έχοντας πετύχει μόλις 2 γκολ, ενώ γίνεται και η πρώτη ομάδα στην ιστορία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που η Κοπεγχάγη την κερδίζει και στους δύο αγώνες.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και μεταφορά των πιο πικάντικων για να τα εμπεδώσουμε. Παρατηρούμε για άλλη μια φορά ότι η μία ΑΕΚτζήδικη εφημερίδα δεν αναφέρει τίποτα για την ταπείνωση του Παναθηναϊκού, αδελφά σωματεία γαρ, γιατί με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη, ενώ η άλλη αναφέρει τυπικά τον αποκλεισμό και φυσικά μνημονεύει τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι ο ΠΑΟ θα κάνει παρέα στον... θρήνο. Αλήθεια πόσο κόμπλεξ έχει το αεκάκι απέναντι στον Ολυμπιακό; Και πόση συμπάθεια δείχνει στον Παναθηναϊκό στις δύσκολες στιγμές του;

Goal: "Κοπεγχάλι ατελείωτο!" "Τα... ρεκόρ της πράσινης τραγωδίας: 1.Το 2-13 είναι το χειρότερο γκολ-αβερέιτζ ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ 2.Για πρώτη φορά χωρίς νίκη στον όμιλο 3.Αρνητικό ρεκόρ (μαζί με ΑΕΚ) οι 2 βαθμοί 4.Δεύτερη φορά τελευταίος σε όμιλο 5.Για πρώτη φορά τέταρτος σε προσφορά βαθμών στην Ελλάδα 6.Μόλις 36 τελικές προσπάθειες, οι λιγότερες στον όμιλό του."

SportDay: "Ντροπή και ξενέρωμα!" "Η συγκομιδή των 2 βαθμών με 13 γκολ παθητικό είναι τέτοια, που δεν ταιριάζει στην ομάδα που μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες επιτυχίες. Ήττα με κάτω τα χέρια (3-1) από την Κοπεγχάγη στο φινάλε των ομίλων. Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1990-91  έμεινε το τριφύλλι χωρίς νίκη στην Ευρώπη."























Γαύρος: "Το... ματωμένο σεντόνι." "Χειρότερος όλων!" "Με το 2-13 τέρματα έσπασε το αρνητικό ρεκόρ της ΑΕΚ!" "Τον γλέντησε και η Κοπεγχάγη 3-1." "Η ξεφτίλα του ψευτοπρέσβη ολοκληρώθηκε από τους αναπληρωματικούς του Ρόμενταλ με αυτογκόλ του Σισέ!" (Με αφορμή το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Παναθηναϊκού στην Κοπεγχάγη και προφανώς το πέναλτι που τρεις μέρες πριν δεν δόθηκε εις βάρος του στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, η συγκεκριμένη εφημερίδα φροντίζει επίσης να τονίσει τα παρακάτω): "Στην Ελλάδα... NO PENALTY στην Ευρώπη όμως τα... δίνουν." "Παρθένος σε... 78 αγώνες." "Σχεδόν τρία πρωταθλήματα χωρίς πέναλτι εναντίον του." "Μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ του ΠΑΟ." "Διαβάστε ποιοςκαι πότε ήταν ο τελευταίος... γενναίος που τόλμησε κι έδωσε πέναλτι εις βάρος του τριφυλλιού και πόσα πέναλτι δόθηκαν υπέρ του με το αποτέλεσμα 0-0!"














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.