Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αλητεία και... ο "αντικειμενικός" Καλκαβούρας

Με αφορμή την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟ στην πορεία προς το ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ για την περίοδο 2011-12, είχαμε την... χαρά να δούμε άλλη μία μαριονέτα του καταπράσινου Mega να ξεμπροστιάζεται. Αλήτες και ψυχικά άρρωστα άτομα (από αυτούς που υπάρχουν σε κάθε ομάδα) είναι αυτοί που έκαναν την επίθεση βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο πρώτος τελικός και να χαλάσει η γιορτή που είχε στηθεί στο ΣΕΦ για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό ως πρωταθλητή Ευρώπης.

Πέταξε τη μάσκα ο Καλκαβούρας με ψέματα

Στη μετάδοση της είδησης της επίθεσης από το δελτίο του Mega, ο Καλκαβούρας που μεταδίδει τα αθλητικά, φρόντισε να μας υπενθυμίσει την αντιμετώπιση που έχει ο Ολυμπιακός από συγκεκριμένους δημοσιογράφους (μεταξύ των οποίων ανήκει παραδοσιακά και ο ίδιος), κανάλια (μεταξύ των οποίων ανήκει παραδοσιακά και το Mega) και εφημερίδες. Ο "κύριος" αυτός, καθώς διάβαζε την είδηση, συνοφρυωμένος και με πολύ αυστηρό ύφος τόνισε πως η επίθεση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟ προς τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, για την κατάκτηση του τροπαίου. Με αυτό τον τρόπο ο Καλκαβούρας προφανώς θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για την διαφορά... επιπέδου μεταξύ των οπαδών των δύο αιωνίων, αντιπαραθέτοντας από τη μία τους ντζέντλμεν βάζελους που χειροκροτούν τον Ολυμπιακό παρά την πίκρα τους για την δική τους ομάδα, από την άλλη τους αλήτες γαύρους που πετάνε πέτρες στο πούλμαν του αντιπάλου.

Προφανώς ο Καλκαβούρας δεν άκουσε πουθενά ή ξέχασε ότι στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης:

οι... κυριλέ οπαδοί της βαζέλας έστειλαν καμιά δεκαριά οπαδούς του Ολυμπιακού στο νοσοκομείο, μετά από επιθέσεις σε ανυποψίαστους γαύρους στην Αγία Σοφία και σε πούλμαν που μετέφεραν μεμονωμένους ερυθρόλευκους οπαδούς στο Σινάν Ερντέν (μεταξύ των οποίων γυναικόπαιδα), σπάζοντας τζάμια των πούλμαν και κλέβοντας αποσκευές.

Επίσης ξέχασε ότι:

οι... κυριλέ οπαδοί της βαζέλας που πήγαν στην Κωνσταντινούπολη, βρήκαν την ευκαιρία να πλακωθούν με οπαδούς της Γαλατασαράι.

Και τέλος ξέχασε πως:

σε όλη τη διάρκεια του τελικού του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου ο Ολυμπιακός κυνηγούσε συνεχώς στο σκορ, οι 4.000... κυριλέ οπαδοί των πρασίνων που προφανώς είχαν μείνει στον τελικό για να γελάσουν μετά τον δικό τους αγώνα στο μικρό τελικό με τη Μπαρτσελόνα, έβριζαν και αποδοκίμαζαν συνεχώς τον Ολυμπιακό. Εκτός αν τα συνθήματα του τύπου "ένα μπουρδέλο είσαστε" που ακουγόταν εν χορώ όταν οι ερυθρόλευκοι έχαναν με 19 πόντους, προέρχονταν από τους Ρώσους ή τους Ισπανούς. Αφού λοιπόν οι βάζελοι στις κερκίδες έπαθαν νίλα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, αποχώρησαν μετά το τέλος του αγώνα και στην απονομή έμειναν καμιά... δεκαριά από δαύτους που χειροκρότησαν τον Ολυμπιακό.

Καλκαβούρα μαζέψου

Φυσικά όλα αυτά δεν τα ξέχασε ο Καλκαβούρας ή ο συντάκτης του κειμένου που διάβαζε. Απλά με ψέματα, μετατρέποντας μια χούφτα πράσινων οπαδών που χειροκρότησαν σε μαζική εκδήλωση μεγαλείου από σύσσωμο το πράσινο κομμάτι της εξέδρας, προσπάθησαν να στοχοποιήσουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Κάθε νοήμων άνθρωπος καταδικάζει τέτοιους είδους γεγονότα, αλλά μεταδίδεις μια είδηση, μείνε εκεί και μη λες ψέματα κάνοντας μάθημα πολιτισμού και πλύση εγκεφάλου, διαχωρίζοντας τους μεν από τους δε. Οι αλήτες οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είναι περισσότερο αλήτες από του ΠΑΟ, όπως και οι σοβαροί και κυριλέ οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είναι λιγότερο σοβαροί και κυριλέ από τους αντίστοιχους του ΠΑΟ. Οι βάζελοι φρόντισαν να δείξουν με τη συνολική παρουσία τους στην Πόλη τι είδους αληταριό έστειλαν για ακόμα μία φορά οι Γιαννακόπουλοι στο φάιναλ φορ. Αυτούς που βάζουν και στο ΟΑΚΑ, ώστε να μπαίνουν στον παρκέ και να χτυπάνε τους παίκτες του Ολυμπιακού, να τους πετυχαίνουν με αεροβόλα, να τους πετάνε κέρματα και μπουκάλια κτλ.

Αλλά οι Καλκαβούρες και οι λοιπές πατσαβούρες της α(θ)λητικής δημοσιογραφίας, δεν παίρνουν ύφος μέγαιρας για να κάνουν ντα τα χαϊδεμένα αλητάκια του ΠΑΟ. Σας σιχαθήκαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.