Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

2011-12. Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0

Superleague Greece 2011-12
18η αγωνιστική
22/1/2012

Ο ΠΑΟ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο, ο οποίος φέτος είναι πολύ επικίνδυνος και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στα πλέι οφ. Το παιχνίδι κυλάει όπως σχεδόν όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟ, ο οποίος δυσκολεύεται να κάνει φάσεις και προκαλεί χασμουρητά σε όποιον τον παρακολουθεί. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης έρχεται στο 72', όταν ο Κουίνσι λυτρώνει τους γηπεδούχους εκμεταλλευόμενος - τι άλλο - μια ευνοϊκή συγκυρία, με πούλημα της μπάλας από τον Γιαννούλη αρχικά (ο οποίος έβαλε τα κλάματα για το λάθος του μόλις πέρασε με αλλαγή στον πάγκο) και κόντρα στο σώμα του Φυντανίδη μετά από κεφαλιά του Λέτο, που είχε σαν αποτέλεσμα το στρώσιμο της μπάλας στον Κουίνσι ο οποίος απλά σούταρε εύστοχα.

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως ο διαιτητής Παππάς σε συνεργασία με τους επόπτες έκοψαν με αρκετά ανύπαρκτα οφσάιντ τον Ατρόμητο καθ' όλη τη διάρκεια. Παρόλα αυτά μία φάση είναι αυτή που έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι αυτή στο 79'. Ο Μήτρογλου ευρισκόμενος λίγο έξω από τα όρια της μεγάλης περιοχής των πρασίνων, δέχεται μακρινή μπαλιά και τσιμπώντας την μπάλα ξεφεύγει από τους αμυντικούς του ΠΑΟ, βγαίνοντας μπροστά στον Καρνέζη σε μια επικίνδυνη φάση, αφού αρκεί ένα καλό σουτ για να έρθει η ισοφάριση. Παρόλα αυτά η άμυνα του ΠΑΟ ανακουφίζεται καθώς ο επόπτης Γεωργιάδης σηκώνει τη σημαία και ο Παππάς φυσικά υποδεικνύει ένα οφσάιντ το οποίο δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, στερώντας τη δυνατότητα από τον Μήτρογλου για μια πιθανή ισοφάριση.

Η φάση


Πρωτοσέλιδα

Φυσικά οι "αντικειμενικές" εφημερίδες έχουν αποκρύψει όργια και όργια, άρα δεν είναι δυνατόν να περιμένει κανείς κάποια αναφορά σε πρωτοσέλιδο σε μια τέτοια φάση, όσο επικίνδυνη και να ήταν αν είχε εξελιχθεί χωρίς την παρέμβαση του επιπλέον αμυντικού του ΠΑΟ, αυτού που βρίσκεται εκτός των γραμμών του γηπέδου. Όπως είναι φυσικό, μπορεί το... σύμπαν των ΜΜΕ να συνωμότησε και πάλι για να καλύψει την εύνοια του ΠΑΟ, αλλά οι κόκκινες εφημερίδες δεν συμμετείχαν στη συνωμοσία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.