Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1

Εδώ δεν θα γίνει ανάλυση του αγώνα. Τελικά ούτε να φτύσεις δεν αξίζει. Χτες ο Καλόπουλος εξέθεσε τον Ολυμπιακό όσο ποτέ. Έδωσε αφορμή στον ανύπαρκτο όλη τη χρονιά Παναθηναϊκό, στον Παναθηναϊκό που κέρδισε στο πρώτο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με πέτσινο πέναλτι του Σισέ και πέναλτι που δεν έδωσε στον Φουστέρ, στον Παναθηναϊκό που σπρώχνεται όλη τη χρονιά από την διαιτησία, στον Παναθηναϊκό που έχει όλο τον τύπο με το μέρος του, να αισθάνεται ηθικά δικαιωμένος. Έδωσε το δικαίωμα σε αυτούς που έσφαξαν τις μισές ομάδες της Superleague να μιλήσουν. Κύριε Μαρινάκη τελικά είσαι ένας από τον σωρό κι εσύ. Όταν βγαίνεις και λες... μαλακίες και δεν κόβεις τα πόδια σε όποιον εκθέτει τον Ολυμπιακό, τότε μόνο λύπηση προκαλείς.

Τα ντέρμπι αιωνίων τα τελευταία χρόνια είχαν κυλήσει ήρεμα χωρίς διαιτητικές ατασθαλίες και με τον Ολυμπιακό αήττητο σε αυτά. Μετά από κάτι πέτσινα πέναλτι που έπαιρνε ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο, κάτι γκολ που έβαζε από φάσεις όπου η μπάλα είχε βγει άουτ, όλα κυλούσαν ήρεμα. Μέχρι το πρώτο ντέρμπι της περιόδου στο ΟΑΚΑ, με το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό, με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό - αλλά ποιος τα θυμάται αυτά, αφού καμία από τις αισχρές "αντικειμενικές" εφημερίδες δεν τα ανέφερε ποτέ - και τα χθεσινά. Στον πρώτο αγώνα κι εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού αισθανθήκαμε ότι μας έκλεψαν, οι βάζελοι πανηγύριζαν και οι "αντικειμενικές" εφημερίδες πανηγύριζαν μαζί τους. Ούτε αναφορά στην αδικία. Μετά τον αγώνα του Καραϊσκάκη, πόλεμος από όλους και ο Μαρινάκης στον κόσμο του.

Ο Μαρινάκης έπρεπε να είναι ο πρώτος που θα κυνηγούσε τον Καλόπουλο. Ένας διαιτητάκος που έκανε το παν για να εκθέσει τον Ολυμπιακό. Ποιος τον έβαλε να το κάνει αυτό δεν ξέρω. Ένα δικαιότατο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, κόντρα σε διαιτησίες που του στέρησαν βαθμούς όπως με Ηρακλή, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, κόντρα σε διαιτησίες που προσπάθησαν να του στερήσουν βαθμούς όπως με Πανσερραϊκό, με Άρη, με Εργοτέλη, κόντρα σε διαιτησίες που έδωσαν βαθμούς στον Παναθηναϊκό όπως με Άρη δύο φορές, με Πανσερραϊκό, με Ολυμπιακό, με Πανιώνιο, με Καβάλα, ακόμα και με την ΑΕΚ (άσχετα αν πάλι το βούλωσαν οι αντικειμενικοί), το λέρωσε αυτός ο αλήτης. Το λέρωσε όχι ως προς το αν είναι δίκαιο, αλλά στην συνείδηση όλων των αντιολυμπιακών οπαδών και εφημερίδων που το παίζουν ουδέτερες, το βουλώνουν στα πράσινα όργια και τώρα χλευάζουν τον Ολυμπιακό (Goal, SporDay, Φίλαθλος, Εξέδρα).

Συμπέρασμα; Το ελληνικό ποδόσφαιρο μαστίζεται από αισχρούς παράγοντες, αισχρούς οπαδούς, αισχρούς δημοσιογράφους. Δεν αξίζει να ασχολείσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.