Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αυτοί που μετέτρεψαν την ΑΕΚ σε φερέφωνο

Οι διοικούντες την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ειδικά έχουν μετατρέψει την ομάδα σε έναν τραγέλαφο. Έχουν φέρει την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας σε δυνή κατάσταση διοικητικά, αγωνιστικά και οικονομικά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατάνε ψηλά τη σημαία του αντιολυμπιακού κινήματος και όχι να κάνουν την ομάδα ανταγωνιστική και αυτό πραγματικά είναι κρίμα.

Αυτό φάνηκε και στα φετινά πλέι οφ της Superleague τα οποία ήταν ένα θέατρο του παραλόγου. Η ΑΕΚ ήταν εντελώς αποσυντονισμένη, αφού άπαντες επικεντρώθηκαν όχι στην προσπάθεια της ομάδας για έξοδο στο Champions League, αλλά στον κακό Μαρινάκη ο οποίος δεν ήθελε την ΑΕΚ στο Champions League. Οπως λένε και οι ίδιοι σφάχτηκαν στην Τούμπα και υποχρεώθηκαν σε ήττα από τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του Μαρινάκη. Μετά ο ΠΑΟΚ σφάχτηκε στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να εμφανιστεί εντελώς αδιάφορη στο... ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική και οι πράσινοι να πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δηλαδή σύμφωνα με τους ΑΕΚτζήδες, ο Μαρινάκης τα έκανε όλα αυτά για να βγει στο Champions League ο αιώνιος αντίπαλος τελικά; Δεν διαμαρτυρήθηκαν εναντίον της ομάδας που ευνοήθηκε από όλα αυτά και που πέτυχε τον στόχο της, δηλαδή τον Παναθηναϊκό. Μπροστά τους βλέπουν μόνο τον κόκκινο εχθρό τυφλωμένοι από μίσος και ποτίζοντας με μίσος και τους οπαδούς της ομάδας. Γιατί;

Μετά τα πλέι οφ βγήκαν παράγοντες της ΑΕΚ και μίλησαν για τον Μαρινάκη, μίλησαν για την 6άρα του Καραϊσκάκη και για την εκδίκηση που ζητάνε για αυτή. Πήραν το κύπελλο έτσι όπως το πήραν, με αντικανονικό το πρώτο γκολ που άλλαξε την ροή του αγώνα και με παρακάλια, μετά την εισβολή των οπαδών της στο γήπεδο και την διακοπή του τελικού, να θεωρηθεί ολοκληρωμένος ο τελικός αντί για διακοπέντας έτσι ώστε να μην χαθεί το τρόπαιο.

Και μιλάμε για μια ομάδα η οποία τερμάτισε 23 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Μία ομάδα η οποία διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό με 6-0, μία ομάδα η οποία διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ με 0-4. Μία ομάδα η οποία αντί να μαζέψει τα συντρίμια της, έχει μετατραπεί σε φερέφωνο ποιου; Μάλλον ούτε αυτοί δεν ξέρουν.

Δεν κάνουν λόγο για τα πλέι οφ-παρωδία όπου ουσιαστικά αδικήθηκαν εκ του αποτελέσματος από τους άμεσους αντιπάλους τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αλλά αναλώνονται σε πυρά εναντίον του Ολυμπιακού, μιας ομάδας με την οποία ούτε τους ίδιους στόχους είχαν, ούτε αδικήθηκαν σε μεταξύ τους αγώνα, αντιθέτως ο Ολυμπιακός είχε παράπονα από τον αγώνα του ΟΑΚΑ, μιας ομάδας από την οποία είχαν τεράστια διαφορά στην βαθμολογία, μιας ομάδας από την οποία διασύρθηκαν στον αγώνα του Φαλήρου.

Ο Μαρινάκης καλά κάνει και συγκεντρώνει τα πυρά γιατί έδωσε δικαιώματα με τις πράξεις και τα λόγια του. Αλλά όποιος και να ήταν το κεφάλι του Ολυμπιακού το ίδιο θα έκαναν, ακόμα κι αν αυτός ήταν ο Πατριάρχης. Αλλά ποτέ δεν έχουν μιλήσει για τα μπουμπούκια του πράσινου στρατοπέδου. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετούν τελικά αυτοί οι άνθρωποι; Γιατί τα συμφέροντα της ΑΕΚ σίγουρα δεν τα εξυπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.