Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0

Ο Κάκος έκανε το θαύμα του για ακόμα μία φορά. Μετά τον αλησμόνητο τελικό του κυπέλλου, έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ αυτή τη φορά στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Βλέπετε πριν τον συγκεκριμένο αγώνα ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός στην τρίτη με 7, ενώ η ΑΕΚ τους χώριζε βρισκόμενη στην 2η θέση με 8 βαθμούς.

Ο ανύπαρκτος Παναθηναϊκός ο οποίος μόνο λύπηση προκαλεί σε φίλους και εχθρούς όλη τη χρονιά, χρειάστηκε την βοήθεια του Κάκου και του επόπτη Τάτση για να γίνει φαβορί στην μάχη για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Στον αγώνα του ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ, το καραφλό κοράκι αρχικά στο 25' υποδεικνύει πέναλτι επιστημονικής φαντασίας υπέρ του Παναθηναϊκού, όταν μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Τσιρίλο διώχνει την μπάλα με το στήθος. Ο Κάκος είδε ή μάλλον θέλησε να δει χέρι, όμως κατόπιν συνεννοήσεως με τους βοηθούς του πείστηκε ότι αυτή η απόφαση ήταν πολύ τραβηγμένη για να δώσει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό και θα προκαλούσε παρατράγουδα, με αποτέλεσμα να διορθώσει το... λάθος και να πάρει πίσω την απόφαση.

Όμως δεν άφησε να ανεκμετάλλευτη την επόμενη ευκαιρία που του δόθηκε, όταν στο 75' σε σουτ του Σισέ, ο ευρισκόμενος σε εμφανή θέση οφσάιντ τη στιγμή του σουτ Ζιλμπέρτο Σίλβα παίρνει την μπάλα από την  απόκρουση του Χαλκιά και σκοράρει. Η φάση δεν σταμάτησε ποτέ, το 1-0 είναι γεγονός και ο Παναθηναϊκός παίρνει κεφάλι στα πλέι οφ εκμεταλλευόμενος και την ήττα της ΑΕΚ στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό. Μια νίκη με ένα κάλπικο γκολ η οποία φέρνει στην κορυφή τους πράσινους με 10 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να έχει 9 και την ΑΕΚ 8. Στην τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στην κοινή τους έδρα και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΑΕΚ ουσιαστικά δεν έχει πολλές ελπίδες αφού δεν της αρκεί η νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά θέλει και απώλεια βαθμών από τον δικέφαλο του Βορρά. Πλήρης αλλοίωση των πλέι οφ λοιπόν με μία και μόνο απόφαση του Κάκου μετά από την άρνηση του επόπτη Τάτση να σηκώσει το σημαιάκι και να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Σίλβα.

Άλλο ένα... ανθρώπινο λάθος διαιτητή ή επόπτη υπέρ του Παναθηναϊκού που τον βγάζει στο Champions League εκτός αν βγάλει τα μάτια του μόνος του, κάτι το οποίο αποτελεί σανίδα σωτηρίας για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία βρίσκεται προ των πυλών της χρεοκοπίας. Ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός ευνοείται μόνο από ανθρώπινα λάθη, ποτέ τίποτα δεν είναι εσκεμμένο και οι βαθμοί-δώρο στον Παναθηναϊκό είναι καθαγιασμένοι πάντα μετά τις δηλώσεις τον ενόχων για λάθος εκτίμηση.


Τα πρωτοσέλιδα:

Goal: "ΑΛΛΟΙΩΣΗ.. Στον αέρα τινάζονται πλέον τα... πλέι οφ-σάιντ μετά το αντικανονικό γκολ που υποχρέωσε σε ήττα τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ."

SportDay: "Καλύτεροι οι πράσινοι, έχασαν ευκαιρίες, αλλά επιβραβεύτηκαν με γκολ από θέση οφσάιντ."












Εξέδρα: "Στο "αντίο" του, ο Ζιλμπέρτο (και το λάθος του βοηθού) χάρισε στον Παναθηναϊκό τη νίκη-προβάδισμα για τα προκριματικά."

Γαύρος: "Σπρώχνουν τον πελάτη στη 2η θέση - όργια στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟ παίρνει προβάδισμα στα πλέι οχ με γκολ οφσάιντ (1-0) τον ΠΑΟΚ."












Πρωταθλητής: "Όργια στο ΟΑΚΑ. Πεντακάθαρο οφσάιντ το γκολ της νίκης του ΠΑΟ επί του ΠΑΟΚ (1-0). Κάκος και βοηθός αλλοίωσαν τα πλέι οφ, σπρώχνοντας με χίλια τους πράσινους."

Φως των σπορ: "Όργια διαιτησίας στο ΟΑΚΑ. Με γκολ οφσάιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην πρώτη θέση."












MetroSport: "Ήττα 1-0 με γκολ οφσάιντ για τον ΠΑΟΚ."

Σπορ του Βορρά: "Κι άλλη κλοπή στο ΟΑΚΑ."













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.