Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Κοπεγχάγη 0-2

2010-11 Τσάμπιονς Λιγκ
Φάση ομίλων





Δεύτερη αγωνιστική για τον όμιλο και μετά τον διασυρμό και την ντροπιαστική εμφάνιση στην Βαρκελώνη με το 5-1 από την Μπάρτσα, γυρίζουν σελίδα στον Παναθηναϊκό και πάνε γι' άλλα, αφού τα δύσκολα πέρασαν (όπως έλεγαν). Ειδικά όταν αντίπαλός σου είναι η Κοπεγχάγη στο Ολυμπιακό Στάδιο, μπορείς να κάνεις όνειρα για κάτι καλό.

Όμως ο πάτος πολλές φορές δεν έχει όριο κι έτσι ο Παναθηναϊκός, με ακόμα μία τραγική εμφάνιση, κάνει την άγνωστη Κοπεγχάγη να φαίνεται μεγαθήριο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και της επιτρέπει να γράψει το όνομά της στη λίστα των ομάδων που έχουν κάνει πάρτυ στην έδρα του τριφυλλιού. Και ναι, η άγνωστη Κοπεγχάγη με μία επιβλητική εμφάνιση κερδίζει με 0-2 μέσα στην Αθήνα! Ένα σκορ που θα μπορούσε για άλλη μία φορά να είναι μεγαλύτερο, με την Κοπεγχάγη να έχει και δοκάρι, ενώ κάθε της επίθεση "μύριζε" γκολ.

Ας δούμε όμως ποια είναι η Κοπεγχάγη. Είναι μία ομάδα της Δανίας η οποία ιδρύθηκε μόλις το 1992. Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας της την τελευταία δεκαετία. Αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και η νίκη της επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ είναι και η πρώτη της εκτός έδρας νίκη σε όμιλο της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αφού στις τρεις προηγούμενες απόπειρές της δεν είχε καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό. Ευτυχώς που υπάρχει δηλαδή και η έδρα των πράσινων και ομάδες σαν την Κοπεγχάγη έχουν την ευκαιρία να διαπρέψουν και σε ξένο έδαφος, σημειώνοντας ιστορικές νίκες.

Κλάμα και πάλι από τους "αντικειμενικούς":

Goal: "Νίκο, πάθαμε... πρεσβη-ωπία. Και αν η Μπαρτσελόνα είναι playstation, ο ΠΑΟ (0-2) έκανε την Κοπεγχάγη να δείχνει... X-Box."

SportDay: "Χειρότερα δεν γίνεται. Πολύ κατώτερος των προσδοκιών ο Παναθηναϊκός, έχασε με κάτω τα χέρια από την Κοπεγχάγη (0-2)."

Φίλαθλος: "Παιδική χαρά..."






Γλέντι και πάλι για τους αλλόθρησκους:

Φως των σπορ: "Κηδεία στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟ έχασε με κάτω τα χέρια από την Κοπεγχάγη με 2-0."

Γαύρος: "Κατουρήθηκε στα γέλια όλη η Ευρώπη με τον πρέσβη! Για πολλά πήγαιναν αλλά έφαγαν μόνο δύο."

Πρωταθλητής: "Σσσστττ... Μην ενοχλείτε τον κύριο πρέσβη! Η πόρτα της Ευρώπης έκλεισε! 2άρροια στο ΟΑΚΑ... Και ο τελευταίος να τραβήξει το (Ρουμπίν) καζανάκι..."

Ώρα των σπορ: "Πρεσβευτής της ξεφτίλας. Ο ΠΑΟ έχασε 2-0 αντί για 5-0 από την Κοπεγχάγη."

Score: "Πράσινος διασυρμός. Η Κοπεγχάγη έκανε πλάκα στο ΟΑΚΑ (0-2)."









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.