Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Γαλατασαράι 1-3

2009-10 Γιουρόπα Λιγκ
Φάση ομίλων
 
Έχοντας αποκλειστεί από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την περιπέτειά του στο Γιουρόπα Λιγκ και συγκεκριμένα στους ομίλους με αντιπάλους την Γαλατασαράι, την Διναμό Βουκουρεστίου και την Στουρμ Γκρατς. Δυσάρεστες αναμνήσεις φέρνουν τόσο η Διναμό, η οποία σε δύο αγώνες με τους πράσινους είχε δύο νίκες και μάλιστα ευθύνεται και για το 6-1 που είναι η βαρύτερη ευρωπαϊκή ήττα του τριφυλλιού, όσο και η Στουρμ Γκρατς η οποία σε δύο αγώνες πριν μερικά χρόνια είχε επίσης κερδίσει τον Παναθηναϊκός εντός και εκτός έδρας.

Πρώτη αγωνιστική και η Γαλατασαράι όπως δεκάδες ομάδες στο παρελθόν δεν συναντάει καμία δυσκολία στο Ολυμπιακό Στάδιο από όπου περνάει με 1-3. Μάλιστα αργότερα κερδίζει το τριφύλλι και στην Κωνσταντινούπολη με 1-0. Απολαυστικό σχόλιο μετά το 1-3:

SportDay: "Από τριάρα δε τριάρα. Μετά τα 3 από τη Σπάρτα και τα 3 από την Ατλέτικο ήρθαν τα 3 και από την Γαλατά." (Δικό μας σχόλιο: Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη.)

Όμως ο Παναθηναϊκός τερματίζει δεύτερος στον όμιλο και προκρίνεται στην επόμενη φάση αφού η Διναμό και η Στουρμ Γκρατς, παρά το ένδοξο παρελθόν στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, είναι πλέον πολύ αποδυναμωμένες και δεν προβάλλουν ιδιαίτερη αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.