Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

1995-96. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1

Α' Εθνική 1995-96
30η αγωνιστική
5/5/1996

Ο ΠΑΟΚ που κινδυνεύει με υποβιβασμό υποδέχεται τον ΠΑΟ στην Τούμπα, με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 και να σπάνε μία παράδοση 9 ετών στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο ΠΑΟ για ακόμα μία φορά θα χρειαστεί την εύνοια της διαιτησίας για να κερδίσει έναν αντίπαλο που παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία, παρά το γεγονός ότι η διαφορά εντός του αγωνιστικού χώρου ήταν τεράστια.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 44', όταν ο Βαζέχα δέχεται πάσα, ενώ βρίσκεται σε θέση οφσάιντ το οποίο δεν υποδεικνύεται, κάνει το σουτ το οποίο αποκρούει ο Μιχόπουλος, η μπάλα χτυπάει και στο δοκάρι και φτάνει στον Μπορέλι που με πλασέ κάνει το 0-1. Το γκολ δεν θα είχε μετρήσει αν ο επόπτης Ρετζής ή ο διαιτητής Μπέγκος είχαν υποδείξει το οφσάιντ και άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος προς όφελος του ΠΑΟ είναι γεγονός.

Εκτός αυτού ο ΠΑΟΚ σε δύο από τις λίγες φορές που φάνηκε επικίνδυνος κόπηκε με ανύπαρκτα οφσάιντ από τους επόπτες, ο Μπέγκος προφύλαξε όσο μπορούσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού από κάρτες, ενώ δεν κράτησε και τις καθυστερήσεις που έπρεπε μήπως τυχόν χαλάσει το 0-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.