Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ουντινέζε-Παναθηναϊκός 3-0 και Παναθηναϊκός-Ουντινέζε 1-2

2005-06 Τσάμπιονς Λιγκ
Όμιλος

Αν ήξεραν στον Παναθηναϊκό τι επρόκειτο να επακολουθήσει στους αγώνες του ομίλου θα αποκλείονταν στους προκριματικούς, αφού η παρουσία του με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα, την Βέρντερ Βρέμης και την Ουντινέζε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εφιαλτική.

Από το ξεκίνημα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για τον Παναθηναϊκό, που ταξιδεύει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την τοπική Ουντινέζε. Πρωτάρα σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ουντινέζε, η οποία στον πρώτο της αγώνα στην διοργάνωση πετυχαίνει και την πρώτη της νίκη και μάλιστα με σκορ 3-0, σε ένα άσχημο βράδυ για το τριφύλλι το οποίο γλιτώνει από τα χειρότερα σε εκείνο τον αγώνα.

Μάλιστα η Ουντινέζε δεν αρκείται σε αυτή τη νίκη, αφού αργότερα καταφέρνει και αυτή και αλώνει το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με 1-2 και προστίθεται στην μεγάλη λίστα των ομάδων οι οποίες έχουν γκρεμίσει την εκάστοτε έδρα του Παναθηναϊκού. Για την Ουντινέζε είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα συμμετοχή σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού είναι και οι μοναδικές της νίκες στην διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.