Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Βέρντερ Βρέμης-Παναθηναϊκός 5-1

2005-06 Τσάμπιονς Λιγκ
Όμιλος

Ο εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό σε αυτό τον όμιλο δεν έχει τελειωμό και μετά τις ήττες με 3-0 από Ουντινέζε και 5-0 από την Μπαρτσελόνα, η τελευταία αγωνιστική του επιφυλάσσει άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη. Αυτή τη φορά η ομάδα ταξιδεύει στη Βρέμη.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο η Βέρντερ διαλύει και αυτή τον Παναθηναϊκό, το σκορ στο ημίχρονο είναι 3-0 υπέρ της γερμανικής ομάδας και στον πράσινο στρατόπεδο ψάχνουν τρόπους να γλιτώσουν άλλη μία συντριβή. Τελικά αυτό δεν γίνεται και ο Παναθηναϊκός φεύγει ταπεινωμένος και από την Γερμανία με 5-1, τερματίζοντας τελευταίος και δημιουργώντας πλέον το ρεκόρ της μοναδικής ελληνικής ομάδας στα χρονικά των ομίλων που έχει διασυρθεί και στους τρεις εκτός έδρας αγώνες της, καθώς και το ρεκόρ της ελληνικής ομάδας με την μεγαλύτερη αρνητική διαφορά τερμάτων στην ιστορία της διοργάνωσης. 

Και η ίδια η Αθλητική Ηχώ δεν μπορεί να χωνέψει τους απανωτούς εξευτελισμούς του τριφυλλιού την χρονιά εκείνη. Μάλιστα αν βάλουμε και την ήττα στην Κρακοβία από την Βίσλα με 3-1 στον προκριματικό, ο Παναθηναϊκός σε 4 εκτός έδρας αγώνες τη χρονιά εκείνη στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε τέρματα 2-16! Δηλαδή πετύχαινε κατά μέσο όρο μισό γκολ και δεχόταν τέσσερα. Μεγαλεία για τον... Ευρωπαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.