Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Superleague Greece 2011-12

1η αγωνιστική
28/8/2011

Ο ΠΑΟ περνάει από την Κέρκυρα με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με το 0-1 στο 62' να προέρχεται από πέναλτι "αλά βαζέλα" - τράβηγμα της φανέλας και φάουλ που ξεκινάει εκτός περιοχής, αλλά η βουτιά από τον Ζέκα γίνεται εντός της περιοχής. Στο 87' ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δεν δίνει πέναλτι στην Κέρκυρα σε τρικλοποδιά του Μπουμσόνγκ στον Μπάρκογλου, ενώ το 0-2 έρχεται στις καθυστερήσεις από σπόντα. Οι "αντικειμενικές" εφημερίδες... απαξιούν να ασχοληθούν.

6η αγωνιστική
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1
15/10/2011

Ο Ολυμπιακός κάνει το 0-1 στο 23', νωρίτερα έχει ζητήσει πέναλτι σε τράβηγμα στο Χολέμπας, στο 43' μετά το δολοφονικό τάκλιν του Κάλα - που δεν δίνεται ποτέ - έρχεται η ισοφάριση, ενώ στο 45' ο Γκούντγιονσεν κάνει σκληρό φάουλ στον Κοστάντσο και τραυματίζεται, αλλά δεν αντικρίζει ποτέ την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 75' και πάλι υποψία πέναλτι σε ανατροπή του Φετφατζίδη. Και πάλι παραπληροφόρηση από τους πουλημένους που πανηγυρίζουν για τους χαμένους βαθμούς του Ολυμπιακού, στο μέχρι τώρα... πεντακάθαρο πρωτάθλημα που απολαμβάνουν.

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 2-3
16/10/2011

Ο ΠΑΟ περνάει με 3-2 από την Ξάνθη, έχοντας προηγηθεί με 3-0. Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ στο 23' είναι γκολ-φάντασμα, αφού η μπάλα δεν περνάει ποτέ ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος, αλλά ο διαιτητής Παππάς αποφασίζει να το μετρήσει χωρίς δισταγμό, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα όπως φαίνεται από την τελική έκβαση του αγώνα. Υπήρξαν ορισμένες αμφισβητήσεις και για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟ στο 21', αλλά και για τη μη αποβολή του Σαριέγκι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Παρόλα αυτά την χυδαιότητα του Παππά ξεπερνά για ακόμα μία φορά η χυδαιότητα των "αντικειμενικών" εφημερίδων που πανηγυρίζουν την κάλπικη νίκη χωρίς ίχνος αναφοράς στην αλλοίωση του αποτελέσματος.

8η αγωνιστική
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-2
29/10/2011

Ο Ολυμπιακός υπερέχει ολοκληρωτικά στον αγώνα και στο 62' προηγείται με 2-0, αλλά η χαλάρωση φέρνει το 2-2 από τον ΟΦΗ. Ωστόσο στο γκολ της ισοφάρισης του ΟΦΗ υπάρχουν υποψίες επιθετικών φάουλ στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά και οφσάιντ. Τίποτα από αυτά δεν δίνεται από τον διαιτητή Σελιμό και κλέβονται αθόρυβα άλλοι δύο βαθμοί από τον Ολυμπιακό, κάτι που φυσικά οι "αντικειμενικοί" αποφεύγουν να σχολιάσουν.

10η αγωνιστική 
Πράσινο σκάνδαλο στο ΟΦΗ-Άρης: δύο αποβολές στον ΟΦΗ στο τελευταίο πεντάλεπτο εν όψει ΠΑΟ
20/11/2011

Σφαγή του ΟΦΗ και σκάνδαλο από τον διαιτητή Μήτσιο, ο οποίος δεν δίνει πέναλτι στον ΟΦΗ και μέσα σε ένα λεπτό 86'-87' αποβάλλει δύο παίκτες του (Μάντζιο και Ταυλαρίδη), οι οποίοι φυσικά θα απουσιάσουν από τον επόμενο αγώνα του ΟΦΗ με τον... Παναθηναϊκό. Ως συνήθως κανένα από τα πράσινα φερέφωνα δεν μιλάει για το σκάνδαλο.

11η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-0
27/11/2011

Ένας τραγικός Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, έχασε το αήττητο και έμεινε 5 πόντους μακριά από την κορυφή. Ως γνωστόν οι πάντες στέκονται στην κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού, τη στιγμή που ο διαιτητής Κύρκος κάνει όργια εις βάρος τως ερυθρολεύκων. Στο 75' δεν έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό σε ανατροπή του Παπαδόπουλου με το σκορ στο 2-0, ενώ υπάρχει ακόμα μία ανατροπή του Μιραλάς εντός περιοχής στο 39' με το σκορ 0-0, με τον Βέλγο να αντικρίζει κίτρινη για θέατρο, και μία αγκωνιά στον Πάντελιτς πάλι εντός περιοχής πάνω στην διεκδίκηση κεφαλιάς στο 77'. Οι "αντικειμενικοί" αναφέρονται στα ψιλά στη μία από τις περιπτώσεις.

12η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0
3/12/2011

Ο Ολυμπιακός κερδίζει με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, με γκολ του Πάντελιτς από το σημείο του πέναλτι στο 61' και του Τζεμπούρ στο 74' από θέση οφσάιντ. Φυσικά οι "αντικειμενικές" εφημερίδες αποκρύπτουν στα πρωτοσέλιδά τους ότι ο διαιτητής Παππάς δεν έδωσε πέναλτι στον  Ολυμπιακό στο 22', σε χέρι του Ντολεζάι που άλλαξε την τροχιά της μπάλας μετά από κεφαλιά του Μανιάτη προς το τέρμα των φιλοξενούμενων. Η διαστρεύλωση των γεγονότων συνεχίζεται.

Πράσινο σκάνδαλο στο Λεβαδειακός-Πανιώνιος: αποβολή του Ριέρα μετά το τέλος του αγώνα εν όψει ΠΑΟ
4/12/2011 

Στον αγώνα Λεβαδειακός-Πανιώνιος 0-0, ο Κάκος σφυρίζει την λήξη του αγώνα διακόπτοντας αντεπίθεση του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και ο Κάκος δεν διστάζει να δείξει κόκκινη κάρτα στον παίκτη-κλειδί του Πανιωνίου, Σίτο Ριέρα, και μάλιστα ενώ ο αγώνας έχει λήξει. Δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να μαντέψουμε ότι ο Ριέρα θα χάσει εξαιτίας της αποβολής του τον επόμενο αγώνα του Πανιωνίου με τον... Παναθηναϊκό.

18η αγωνιστική 
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0
22/1/2012 

Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ με 1-0, με γκολ του Κουίνσι στο 72' που προήλθε από λάθη και τύχη. Τα κοράκια του αγώνα, ο γνωστός και μη εξαιρετέος διαιτητής Παππάς και οι επόπτες, σταματούν αρκετές φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ τον Ατρόμητο. Αποκορύφωμα η φάση του 79', όταν ο επόπτης Γεωργιάδης και ο Παππάς σταματούν με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μήτρογλου, ο οποίος ξεφεύγει από τους αμυντικούς των πρασίνων και βγαίνει μόνος μπροστά στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καρνέζη για την ισοφάριση.

PLAY OFF

Η χειρότερη αλλοίωση των πλέι οφ στη σύντομη ιστορία του θεσμού στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την διαιτησία να βγάζει με το "έτσι θέλω" τον ΠΑΟ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για να πάρει οικονομική ανάσα. Ο ΠΑΟ σέρνεται και χάνει το βαθμολογικό προβάδισμα, κατρακυλώντας στην τρίτη θέση μετά από τρεις αγωνιστικές, χάνοντας από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκτός και φέρνοντας ισοπαλία με τον Ατρόμητο εντός. Στην 4η αγωνιστική ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ σφάζεται στο ΟΑΚΑ από τον Γιάχο και από φαβορί παίρνει την κάτω βόλτα στη συνέχεια των πλέι οφ, ενώ στην 6η και τελευταία αγωνιστική σφάζεται και η ΑΕΚ από τον Κάκο που με νίκη έπαιρνε την πρώτη θέση. Απροκάλυπτη εύνοια του ΠΑΟ στα δύο ντέρμπι, με τους Γιάχο και Κάκο να  "καθαρίζουν" έναν-έναν τους άμεσους αντιπάλους των πρασίνων, δίνοντάς τους την πρώτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

4η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0
13/5/2012

Ο ΠΑΟ μετά από τρεις αγωνιστικές έχει κατρακυλήσει στην τρίτη θέση των πλέι οφ και θέλει νίκη επί του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της κατάκτησης της πρώτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 1-0 των πρασίνων στο 62', επιστρατεύεται ο διαιτητής Γιάχος για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον ΠΑΟ, κλείνοντας τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 71'. Βράζει ο ΠΑΟΚ και ο τύπος της Θεσσαλονίκης για την σφαγή του δικεφάλου από τον Γιάχο, ο οποίος αλλοιώνει την έκβαση του αγώνα, με τον ΠΑΟ να κάνει το 2-0 στο 86' και να περνάει πρώτος.

6η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-0
20/5/2012

Η φαρσοκωμωδία των πλέι οφ τελειώνει με τον ΠΑΟ να υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία θέλει νίκη για να πάρει αυτή την πρώτη θέση. Μετά την σφαγή του ΠΑΟΚ έρχεται μια ακόμα χειρότερη σφαγή της ΑΕΚ, με τον διαιτητή Κάκο και τον επόπτη Σωτηρόπουλο να ακυρώνουν ως οφσάιντ πεντακάθαρο γκολ του Λυμπερόπουλου στο 16', με το οποίο η ΑΕΚ θα έπαιρνε το προβάδισμα με 0-1, ενώ στο 74' δεν δίνεται πέναλτι στην ΑΕΚ σε χέρι του Μαυρία, με το σκορ στο 1-0 από το 62'. Αλλοίωση του αγώνα και όλων των πλέι οφ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρωτιά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ για ακόμα μία φορά με υπουργική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.